![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinsa4NJPHZG3Fq5yka9NVpNQ6ngm2Twvb0Fm-onnT0t9MNTB8FfzUUJPazwSXwTV4UQ04Aow5flL2eBFk0ZeqhnxN_SKKH6HcxPkMwd-IQ6hyphenhyphenml9yeXKfuggMa3pTdwqciLpMZA03d1MO0/s320/v%C3%A5ffla2.jpg)
![](file:///C:/DOCUME%7E1/JeMan/LOKALA%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg)
Men hörni: glass eller grädde? Drottningssylt eller någon annan sort? Eller ni kanske äter fullkornsvåfflor med spenatfyllning? Eller avstår ni kanske helt?
(Bilden har jag lånat från internet.)
På gården Simbritsdal som ligger på skånska sydkusten ska vi starta ett bokcafé. Detta är vår väg dit. En blogg om provbak, lavendeldrömmar och pappersarbete.
3 kommentarer:
Grädde och svartvinbärssylt! Eller hallon..färska..
Färska hallon är ju faktiskt gott till nästan allt. Svartvinbärssylt till våfflan har jag inte provat. Ska be mamma om en burk nästa gång hon kommer ner!
Frysta jordgubbar, men de skall frysas skivade med socker annars blir de sura och räliga. Annars hjortronsylt eller drottningsylt.
Jag har i hela mitt liv ätit dem med grädde men testade glass för några år sedan. Det var något speciellt med det varma som möter det kalla så nu lutar det mer och mer åt vaniljglass. Om jag fick bestämma.
Skicka en kommentar